Träning är meditation för själen!

Underbart att träna. All ilska gråt och agg är borta nu..

Ring faktiskt upp läraren innan för jag kunde inte sluta tänk på det alls.
Hon menade inget illa hon bad om ursäkt. Hon blev chockad över att jag påpeka detta men tyckte dte var bra att ta upp det när jag väl tog så illa vid mig. Men undrar egentligen hur man kan säga så utan att inte vara medveten om det :S men men det är löst nu och jag ska försöka läga det bakom mig.



Nu efter träningen så traska jag och Pierre iväg till Royal thai och tog hem mat :) Pierre tyckte jag behövde äta mer idag än en smoothie till kvällsmat så blev stekta grönsaker med stekta nudlar i grön curry:) Mums! Nu är det idol sen är det dax att packa väskan åker hem till Helsingborg imorgon:)

// Hedström


Ur usel!?

Känner mig det oavsett vad ni säger kära vänner!
Skol känns total jävla hopplöst just nu. Läkemedelsberäkningen igår var ju katastrof tror skolan på seriöst allvar att man ska klara en läkemedels tenta om man endast får 2 tim undervisning på hela terminen och under dessa 2 tim förklarar lärarn inte detta på ett pedagogiskt sätt så eleverna förstår, tror jag talar för alla i min klass att läraren var totalt värdelös igår. Hon kan säkert sin sak kanon bra men kan inte lärar ut det. Kära  BTH tänk logisk 2 tim funkar inte när vi ska skriva en tenta som kan avgör om vi får gå kvar eller ej!

Sen idag på vår basgrupp så redovisa vi våra studie uppgifter som vi hade delat upp i olika grupper inom basgruppen. Min grupp hade om barns utveckling fysisk,social och psykisk. Jag hade min del i det hela och gjorde det jag skulle men blev tydligen inte bra enligt läraren. Fanns ju fler i basgruppen som inte gjorde det dom skulle heller men fick ingen kritik? Lärarens gullunge?

Efter vi redovisat fick dom två jag redovisa med beröm m.m men det sades inget om mig. Sedan i slutet av basgruppen tar handleraren upp att hon ville meddela att det finns stöd för elever som har det svårt i skolan på eftermiddagarna om man har problem med att skriva arbeten och referera m.m och gissa vad? Var endast jag som hade en referens som inte var giltig. Att jag vet detta var att läraren sa det till mig efter  basgruppen. Känner mig totalt jävla värdelös. Och denna läraren är ju inte proffisionell över huvudtaget. Hon kunde sagt allt detta till mig efter basgruppen eller struntat i att ge dom andra i min grupp enskild beröm utan bara sagt att vi var bra men pratat med mig efteråt!? 

Ni vet väl redan ni som läser bloggen att jag skriver som jag talar ibland.
Och inte har allt rätt stavat.
Men vad ger henne rätten att trycka ner mig? Kanske var omedvetet men iaf det sättet förhåller man sig inte till om man nu ska vara lärare!

Tack alla som skrivit på facebook men jag tar tyvärr inte till mig att ni tycker jag är duktig praktiskt för vad hjälper det mig när det teoretiska hindrar mig? Blir jag inte godkänd i det så går det ju inte :(

Nu ska jag återgå till att röja lägenheten försöka äta något fast det inte smakar att äta idag. Men måste annars får jag ju inte träna. Är en regel jag satt upp för mig själv. Och som alla redan också vet lever jag för att träna finns inget bättre! idag blir det powerpump!

Ha en trevlig dag och hoppas ni slipper stöta på någon som inte visar er respekt.

// Hedström

P.s tur att man har dom små håriga söta , som ligger hos en när man är ledsen, finns inget bättre än djur dom är ärliga rakt igenom <3 d.s


Hem till helgen:)

Yes på fredag åker jag med Pierre när han ska till Hässleholm för att börja sitt nya jobb. Där byter jag tåg till hbg:) Tänkte åka hem nu innan praktiken och innan det blir knas för mycket i skolan.

Blir att fixa naglarna hos kusinvitamin på fredag 11:45 :) Ska bli kul att se vad hon kan göra har önskat dessa naglarna som honhar gjort på någon sedan innan hittade denna bilden bland hennes bilder på facebook :)


Visst är dom fina och väldigt coola? Hon är så duktig bara 20 år och egen företagare!

Sen ska jag till jenny min älskade frisör och rädda mitt hår. Som alla redan vet så förstörde en annan mitt hår när hon skulle gör en avfärgning. Och som det inte vore katastrof så klippte hon mitt hår ojämt för hon lyssna inte när jag sa att mitt hår kan inte klippas när det är blött Gaaah! Men på fredag ska det bli jämnt :)

Sen ska jag och mamma byta mitt rock by sweden armband för typ 3 gången. Skit kass kvalite tyvärr fast dom är så dyra.
Sen på kvällen ska mina föräldrar ha kräftskiva få se om jag joinar dom eller om jag flyr:)

På lördag ska jag besöka min broder och hans lilla söta familj:) saknar lilleman:) Han har tydligen lärt sig lite nya ord med som t.ex. mjölk han säger mölk sååå sött:)


nej nu ska vi sätta ihop vårt arbete här som vi ska redovisa imorgon:)




Ett år!

För ett år sedan så sa jag och Pierre att det var vi officiellt :)

Eller rättare sagt jag frågade Pierre om jag var singel, och han svara: - bestämmer du själv.
Och jag säger så här till han då : - Nu frågar jag en sista gång, är jag singel?. Pierre :- Nej det är du inte :)

Detta är vår första bild :) Men om jag minns rätt hade vi inte sagt något om att det var vi än :P
dröjde av spänning någon timme till:)



Älskling! Tack för ett otroligt fint , givande,kärleksfullt och mycket roligt år...
Hade någon sagt till mig att jag skulle dela lägenhet med dig för ett år sedan hade jag väl bara haha dream on.
Hade inte räknat med det . Men nu bor vi ihop och har två små vildingar till katter.
Jag trivs<3


Älskar dig!!! Alltid du, Alltid jag, Alltid vi


Lördag!



Pierre somnade brevid mig här i soffan innan..
Tänkte på denna låten då:)

Ikväll blir det ett Restaurang besök och massa mys:)<3

Blodgivning <3

Idag har jag varit och lämnat blod! Är andra gången jag gör detta, och denna gången gick det mycket bättre än förra gången. Förra gången kände jag mig yr och balansen var inte på topp fick sitta kvar 10 min extra i stolen med benen uppe i luften sen fick jag sitta i fika rummet i 20 min för att pigga på mig lite med mackor och dricka.
Men idag resta jag mig och kände mig helt ok. Jag tog min 30 kr och en bulle med mig sedan traska jag vidare till skolan:)

Tycker alla som kan bör lämna blod.
Som dom säger : Ge blod , Ge liv!

Igår så var det träning igen som stod på schemat:)
Bosu och Spinning blev det för jag får inte träna idag p.g utav att jag lämnat blod, och imorgon bär det av till Kalmar och IKEA ska inhandla en bokhylla till allt mitt studie material. Har blivit en del nu.  Och i Helgen blir det lite små firande av vår ett års dag jag och Pierre har på Måndag! 27/9 -09 :) Förstår verkligen inte var tiden tagit vägen. Men tror det beror på att vi har det så jäklans roligt tillsammans. Tiden går ju fort när man har roligt:)

Nu ska jag plugga en del innan basgruppen jag har någon fråga kvar bara.

Hoppa ni mår bra där ute :)

// Hedström

 

Tisdag! :)

Med tanke på förra inlägget så mår jag bättre idag..
Tycker fortfarande det är jobbigt med allt men en dag idag tar vi.

Har precis ätit lite lunch:) Blev resterna från igår , Pierres Wokgryta :) Tog en gammal Pizza sallad till det slank ner rätt bra:)

Precis varit i skolan och haft basgrupp. Idag brainstroma om allt runt om en förlossning/graviditet, planerade/oplanderad graviditet och pappan/patnerns roll i det hela.
Älskar detta temat vi har nu.
 Vill ju jobba med barn och detta är så kul att läsa om det man vill jobba med senare.

Stackars Pierre nu han kommer ju bli ihjäl tjatad om barn och allt, jag är helt såld på det!
Men det som är ett plus för oss tjejer som läser till sjuksköterska är att vi får all info som en kvinna får när hon är hos MVC(mödravårdscentralen). Så när den dagen är kommen så är vi redan insatt i det:)

Hade en jätte bra barnmorska som var och föreläste om Graviditet / Förlossning igår. Var den absolut bästa föreläsaren och föreläsning jag haft under mina 4 terminen so far. Så intressant jag tittade inte ens på klockan och när fika rasten var slut tyckte man inte det var jobbigt att gå in och sätta sig igen. Kanon bra alla föreläsningar borde vara så här. Men i och för sig ämnet är ju så intressant så man kan inget annat än att sitta med öronen i högsta beredskap att suga in all info.




Igår efter jag varit på föreläsningen blev det hem och äta lite lunch sedan vila i soffan lite regnade ju hela dagen igår så man blev såå seg. sen hämta jag Pierre på jobbet , vi åkte ut och handlade på Maxi. Och som vanligt när vi inte har en inhandlingslista så handlar vi allt från himmel och jord och så blev det igår med:)

Vi köpte Lips som det heter till xbox är liknande sing star :) dom hade ett bra erbjudande var 449 kr istället för 699 eller om det var 599 var billigar e iaf så vi köpte det:) Och vi satte igång det direkt när vi kom hem. Och Pierre fortsatte när jag gick till gymmet haha. Och glömde helt bort tiden så han glömde laga mat till jag kom hem.  Haha tyckte jag var sött!
Så det får högsta betyg av oss båda:)




Nu ska jag ta tag i disken innan det blir ett diskberg:)

P.s Tack Angela för din fina komentar det värmer <3 D.s







Trött på alla ideal och press

Nu ska jag gör något jag sällan gör dela ut en del utav mig själv som inte många vet..
Jag är expert på att inte visa utåt att jag mår kasst eller inte trivs med mig själv. Men det är det jag inte gör iaf!

När jag var yngre tränade jag ju som inget annat fanns för mig, att ligga i simbassängen 6-7 ggr i veckan och visa dagar blev det dubbla pass förre skolan och efter skolan. Tack vare träningen utvecklades jag ju inte i samma fart som alla andra. man kändes sig inte som alla andra tjejer i sin ålder och mådde dåligt över det.
Sen under gymnasiet tränade jag boxning och då tappa jag nästan 10 kg snabbt men jag var ju vältränad. Var en del som kommentera min kropp på ett negativt sätt då , som att jag var rak och inte hade varken bröst eller rumpa. Killar det tar att höra negativa kommentarer om sin kropp! Trivs fortfarnade inte med min kropp , fast jag har en underbar sambo som säger hur mycket han tycker om mig och att jag är fin. Dom som känner mig vet att jag tränar en massa. Men jag trivs inte för det heller. Sen att en kärring till idiot som driver en salong men inte kan något om hår eller hur man klipper förstörde mitt hår är ju som att strö salt i ett öppet sår.

Killar har det enkelt på ett sätt om man tänker på kläder och så, dom dra bara på sig ett par jeans och en tröja rufsar till håret med lite wax sen är det klart.Medans vi brudar känner oss lite beroende av att fixa till oss sminka oss för att inte känna oss fula och slappa. Visst killar kan också må kasst , finns ideal för killar med, att ha stora vältränad kroppar är ju något som många killar drömmer om. Men alla kan ju heller inte få det. Finns ideal för allt och alla idag.

Allt detta med idealen om hur en tjej ska se ut, det sägs ju inte rakt ut men alla vet ju att en smal slank kvinnokropp är vad som gäller. Kolla alla reklam skyltar eller film klipp i reklamerna på tv, det är bara smala tjejer. Då tänker jag , jaha men dom som är sjukligt fetta, dom som är tjocka p.g utav ev sjukdomar eller medicineringar. Ger man dom inte mer ångest då? Varför inte ha personer som avspeglar verkligheten och vanliga människor? Menar på vem har den perfekta hyn och vem har egentigen den smala midjan? Och dom gigantiska brösten till den lilla kroppen?
Media fuskar och klipper och klistrar med bilderna och redigerar om dom till max varför säger jag då?
Visst det hade väl inte sålt annars men jag blir förbannad!

Tro fan att tjejer mår kasst idag tränar sönder sig på gymmen i veckorna och dricker sig galet fulla på helgerna för att dom inte mår bra.
Trött på samhället och deras syn på hur allt ska vara. Men tyvärr kommer detta inte ändras.
Otroligt synd att samhället gör så att folk mår dåligt!



Det var skönt att skriva av sig lite!

Från och med imorgon ska jag jobba med mig själv och min syn på mig!
Orkar inte gå runt och må kasst och känna att jag inte duger, Ska försöka hitta mig sjäv igen:)

Tänker fortsätta träna en del men inte överdrivet mycket som innan!
Tänker äta vad jag vill utan att behöva räkna på alla kalorier. Och tänka men det kan jag inte äta för det är för mkt kalorier i det för då får jag träna si och så mycket för att förbränna det.

Och uppskatta alla i min omgivning mer!!! Ni är guld värda <3
Vet att jag varit jobbig och att jag fått mina utbrott! Så ber om ursäkt :/
Tror det varit för allt runt om mig som gjort att jag fått det.
Varit en hel del runt om både mig och min sambo som tagit vår energi.

Nej nu ska jag äta frukost. Pierre är iväg på en moutinbike tävling i Hässleholm snapphaneturen eller vad det nu hette är 35 km som ska cyklas i terräng :) Hoppas det går bra och att han inte bryter något.

// Hedström
 


Idol 2010 :)




Detta är en utav min äldsta tjejkompisars lillebror som var med i kvällens idol avsnitt, och han fick en guldbiljett till slutaudition i Stockholm:) Jag vet redan hur det går för han men låter er få se resultatet själv blir ju ingen spännning annars:P


Tenta på fredag gaaaah! Ångest!!!



Tenta Plugg...

Nu är det sista veckan som gäller tenta på fredag.. Är rätt nervös faktiskt, och känns som att hur mkt man en läser så sätter sig inget :/ Men men bara att fortsätta läsa tills det sätter sig.

Har inte hänt så mkt på senaste, förr förra lördagen så var jag och Pierre hos Johanna på mini kräftskiva :) Kanon mysigt, drack gott och åt gott:) Sedan blev det en utgång för mig och Johanna , Pierre kände inte riktigt att det var hans dag så han stanna hemma efter vi varit hemma och byta skor till mig, mina klackar var helt kass så jag satte på mig mina heliga låga nitskor , dom kan man dans ai hela natten lång som tur:) Sen i lördags så var vi hos Sara blev några drinkar men gick inte med ut jag var så trött hade pluggat och städat hela dagen + Pierre hade tränat och sedan polerat bilen.

Annars är det inte så mycket mer som händer, tränar på som vanligt alla dagar förutom lördagar:) så 6 dagars träning en vilo dag det är kanon det:) Blir dubbla pass visa dagar med så. Känns skönt kroppen måste må bra för att jag ska kunna plugga och sitta still.

I helgen blir det tentafest iaf:) Tänkte bra hem lite folk, får se hur dom små reagerar på det :p
Dom bara växer och växer på söndag har vi haft dom i 4 veckor :) Älskar att ha dom här hemma, visst dom är busiga men vilka bebisar/barn är inte det. 

Nu ska jag fortsätta plugga här:) sen ska jag förklara krig emot diskberget i köket:) Tror jag vinner faktiskt!

Dom små vildingarna!
 

Jag och johanna :)



Pierre :)



Johanna Kullendorff!

Du är ta me fan mej en av dom bästa vännerna jag har!

Ditt stöd,din förståelse och din glädje betyder massor för mig:)

Meandmybitchlove det är vi:)



Tänker och tänker :/

Nu har jag lättat på en tung sten jag haft inom mig.
Hoppas bara du tar det på rätt sätt

Usch sjukt jobbigt detta men har mått rätt dåligt över detta. jag som alltid haft flabben med mig har inte vågat säga något innan.

Hoppas som sagt du tar det på rätt sätt, och förstår att jag vill väl!

September då!

Höstens första månad är här, tiden går ju jätte snabbt :/ Visst ibland är det tur men visa tider på året borde gå lite långsammare.

Skolan har ju kickat igång for real nu. Tenta om 16 dagar och jag är förvirrad. Vi läser psykiatri och detta är ju helt förvirrande. Förstår att dom som har koll på detta är lite halvt poff piff i bollen.
Det är ju intressant som bara den att förstå hur det egentligen uppstår och alla symtomer.

Har en del att göra så får köra 110% fram tills tentan.

Just nu sitter och jag dricker dagen första kom te hittade ica´s egna gröna te med smak av citron, kanon gott. Drog ju på mig en magkatarr efter min matförgiftning i Bulgarien. Kunde ju inte äta något efter det var så äcklad.
Så grönt te blir det nu för hela slanten det funkar liak bra som magsyrehämmande tycker jag.

Det senaste som hänt här hemma är att vi har fått tillökning i vår lilla familj:) Vi har fått hem Sigge och Tessi!
Världens busigaste är dom haha:) Busar hela morgonen och kvällen men sover mitt på dagen:P

Super mysiga är dom :)

Vi hämtade dom i söndags, resan hem gick väl ok förutom att Tessi kräkte men tror hon precis hade ätit var nog därför. Hon gnällde en del så hon fick ligga i mitt knä i en handduk mer än halva vägen hem. Hon somnade så gott då. Sigge var gnällig i början men han lugna ner sig efter ca 20 min bara.

Idag blir det massa plugg som alla andra dagar har en del att göra inför basgruppen imorgon + vårt lilla arbete om aspbergers som vi ska redovis nu på måndag:) Var uppe med tuppen idag och Powerwalka med Pierre. Bättre start på dagen finns inte chocka kroppen med träning! Ikväll blir det även också träning Bosu + Spinning.
Bosu – En klass för alla målgrupper som vill träna bålstabilitet, styrka, kondition och enklare koordination.

Blir eventuellt en fika med Sara idag får se om vi hinner med det vi var osäkra känns så stressande med skolan och allt denna terminen går i 180.

Nu ska jag plugga hoppas ni har det bra och att er dag bli lika bra som min:)


Bus ungarna myser i soffan! <3





RSS 2.0