Playan:)

Var duktigt idag var ute och sprang kl åtta imorse sjukt nice..:)
Har  legat på stranden hela långa dagen med charlotta:) vi köpte sallad till lunch skit gott men lotta fick två gafflar men ingen pasta:P vilken yr potta som gjorde din sallad säkert en nybörjare:P

Jag är nu mera en säl deluxe:P Charlotta tyckte det när jag log i havet och flöt runt och njöt av att slippa svettas som en gnu uppe på stranden.. 
Är  iaf lite brun nu så är inte lika jobbigtvoch ångest fyllt att sova bort dagarna nu när man jobbar natt...
Ska jobba imorgon natt + torsdag sen är det til STHLM till Richard and dass skärgård:)

ska kika film nu

//xoxo Hetströmmen

Lördag!

Det är lördag och jag jobbar är trist men sant..!
Igår Fredag så möta jag upp min älskade fru i stan vi gick en krog runda tsm med simon jessi rikard och rikards kompis kanon trevligt.. :)
Blev lagom rund under fötterna sedan åt vi på MC på vägen hem och jag sov hos rikard:)
Vaknade jätte sent idag var jätte skönt att få sova ut i en riktig säng:) Så fick man frukosten fixad as god gröt fixade rikard till mig:D Tack så mkt för det och för at jag fick sova hos dig.
Usch saknar min säng i Karlskrona..
Men i Augusti köper Hedström en dubbelsäng,då får du sova hos mig johanna då det är kårkvällar och utgång:)

Jaha idag så kom jag hem vid två tiden från Rikard duschade och fixade mig åt lite..
Skulle iväg på 30 års kalas med Rikard till simons syster.
Man skulle ta med sig ngn och Rikard hade ingen"dejt" så jag ställde upp,kanon trevligt och vi hade oliak lekar och grejer man skulle delta i haha kul:P
Sen fick vi dille på ett spel jag och Rikard + några andra av Sandras vänner, något på J heter det kommer ej på det nu men iaf man bygger upp ett torn av typ avlånga "klossar" sedan ska man typ ta ut en "kloss" i taget och lägga överst detta gör man tills tornet rasar:P
fast det vara i större format än det man brukar vara.. Det var iaf kul!
Fick tyvärr gå tidigare i och med att jag skulle jobba men men var kul dom timmarna jag var där och jätte god mat med grillat med potatis sallad med massa grönsker:) Mumms!
Så tack Rikard för att jag fick vara ditt sällskap ikväll!

Usch ser fram emot att gå och lägga mig senare idag är typ 8 timmar till mitt huvud landar på en kudde:)
Brännan ska komma och hämta mig:D slipper ta bussen han är sååå söt min fina vän! Bra deal jag ringer och väcker han för han skaupp tidigt och han kör mig hem:)
Ska sova jätte länge imorgon! Har en natt till att jobba..
Ska snart ut och äta lite blir knäckebröd med kaviar och skivad banan på:) Är sååå gott fått dille på det.
Äter det varje morgon till min gröt:)


[ Tänk vad ödet är bra roligt ibland]

//xoxo Hetströmmen





Torsdag!

Igår hade jag en väldig trevlig och sköndag!
Låg på stranden från elva till halv fyra:)
sedan åkte jag och handlade lite till kvällen + till midagen, Vi var på Fredriksdals teatern igår kväll jag och la familia som var jätte bra skratta som jag inte gjort på länge:)
Eva Rydberg är så bra gummi aniskte har hon vilka grimaser:P

Sedan kom Ralfy och hämta mig åkte hem till han och fick sova i en riktigt säng vilket var helt lövely om man jämför med min bäddsoffa jag tillbringar mina nätter på här hemma hos min päron..

Lön imorgon kan ju säga så här jag är nöjd med lönelappen:P

räcker till och blir över så att säga! Filippa utlands resan är räddad:)

Längtar så till ännu mer värme och sol:)
Och till Stockhom nästa helg:) Snacka med Richard igår och vi kom fram till att i Asien är det fint att vara vit då anses man som rik och i Sverige är det fullt och inte alls fint att vara vit utan status om man är brun:P

Så Richard du får hålla dig till Asien och jag till Sverige;)

Har varit ute och sprungit imorse efter jag kom hem ifrån Ralfy 7 km som vanligt blev det ,skulle ut och sola men jag vilar huden lite blev rejällt med färg igår om vi säger så..
+ blåser så vill inte ligga på stranden då men det är varmt och skönt..
Så jag sitter i trädgården med laptopen och bara tar det lugnt snart kommer pappa hem på lunch.
Sen har jag lovat mamma och storhandla med henne hon ogillar att köra ut till citygross själv så jag får köra bilen och mat vagnen men som en bonus får jag ju bestämma vad vi ska handla och det blir inte dom vanliga varorna dom brukar inhandla utan blir nyttigt nyttigare och nyttigaste:)

Man har ju fått lära sig en del själv nu när man flyttat hemifrån..
Fattar inte vad tiden tar vägen jag är fan redan 21 år.
usch men får säga som pappa ålder är bara en siffra:)
Nä om jag skulle hitta en bok att läsa här hemma innan mojjan kommer från jobb.

Ska till frugan ikväll färga utväxten på håret ser helt knas ut nu:P sedan blir det te och massa skit snack + en massa ciggiluringar för Angela:P
Jag är bara passiv rökare haha..

// xoxo Hetströmmen



Måndag!

ska joobba i natt men hunnit men en del idag sprungit och tränat imorse:) sen varit på stranden med gabbe:)
sen åt vi middag jag fixa min kycklingsallad speciall:)

ska äta lite nu innan jobb skriver mer sen!

xoxo// Hetströmmen

Midsommarafton!

Hej alla glad och pigga!
Jag är glad och pigg men seg i kroppen jobba i natt hade varit vaken i ett
dygn när jag gick och la mig känns kan jag säga :/
Idag ska jag till Frugan med Lina och äta och ha trevligt sen bär det av:)
Ska bli nice!

Är jävligt nöjd nuförtiden är inte mkt som fattas:P
Mjo kanske alla min brudar i Karlskrona men vi ses ju igen;)

Snart är det Stockholm på schemat som gäller ska bli super nice..
Bara du står med en koppkaffe och möter mig på flygplatsen vännen då kommer jag orka
göra Stockholm osäkert med dig och dina vänner :p

Nää ska mysa ner mig i soffan nu kika film innan jag ska börja göra vid mig..


Glad midsommar på er!
// xoxo Hetströmmen

Vilken jävla bra dag!

Var uppe i karlskrona och gjorde min omtenta i vetenskaplig forskningsprocess och blev Godkänd!:D
Gick och hämta ut min omtenat i humanbiologin med och där med jag också Godkänd så nu är min sommar räddad kan åka utomlands med ett rent samvete och slippa tänkte på plugg.
Sedan har ju gabbe kommit hem också:D
Välkommen hem kille n vi har saknat dig.
Gabbe ringde när jag var på väg hem i bilen hehe fatta glädjers jag had ei kroppen klarat tentorna och gabbe välbehållen och HEMMA!!!

Waaaaah! Vilken härlig dag hahahaha , alla flickor ler hehehehe , när ingen annan ser hehehehe..


Afghanistan

Sov gott min lilla Prinsessa

Nu har min Prinsessa Cissi fått somna in...
Hon har sedan länge kämpat mot någon form av allergi sen fick vi bot på det med apotica som medicinen heter men denna gav som biverkning att man kräkte,försämrat immunförsvaret kunde även fram kalla cancer m.m hon har legat inne på djur sjukhuset några dagar dom hittar inget förutom att benmärgen inte producerar vita blod krppar, och tvångs matat henne för att hon själv inte äter..
Så vi åkte upp dit idag hela familjen vi var överens om att en katt ska inte leva så här och hon var värd ett bra slut och slippa alla vetrinär besök och alla tabletter vi stoppat i henne.

18:20 11/6 2009 somna Cissi Hedström
Vi kommer alltid minnas dig som liten söt Prinsessa!

Kommer och är redan tomt här hemma hos mamma och pappa. Jag vet inte hur jag ska bete mig för Cissi har varit med sen jag var 12 år. Alla ggr hon smet ut när jag kom hem på fyllan fick jaga henne i trappen hon ville ju ut på äventyr.
Finns många minnen men vet att du har det bätter nu gumman en tvångs Puss på nosen som du altid fick sen slicka du sig om nosen och bara spann och var liak glad för det.


Vi älskar dig gumman sov gott!


Rise against - Hero of war

He said, "Son, Have you seen the world? Well, what would you say If I said that you could? Just carry this gun and you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good" Black leather boots Spit-shined so bright They cut off my hair but it looked alright We marched and we sang We all became friends As we learned how to fight A hero of war Yeah that's what I'll be And when I come home They'll be damn proud of me I'll carry this flag To the grave if I must Because it's flag that I love And a flag that I trust I kicked in the door I yelled my commands The children, they cried But I got my man We took him away A bag over his face From his family and his friends They took off his clothes They pissed in his hands I told them to stop But then I joined in We beat him with guns And batons not just once But again and again A hero of war Yeah that's what I'll be And when I come home They'll be damn proud of me I'll carry this flag To the grave if I must Because it's flag that I love And a flag that I trust She walked through bullets and haze I asked her to stop I begged her to stay But she pressed on So I lifted my gun And I fired away And the shells jumped through the smoke And into the sand That the blood now had soaked She collapsed with a flag in her hand A flag white as snow A hero of war Is that what they see Just medals and scars So damn proud of me And I brought home that flag Now it gathers dust But it's a flag that I love It's the only flag I trust He said, "Son, have you seen the world"? "Well what would you say, if I said that you could?"

Borde inte hålla någon kär...

Orkar inte behöva avliva dig! Kämpa kan du inte det? Bara ät! Faan! Lilla hjärtat<3

Fika paus!

Yes tog mig tiden att duscha nu och sätta på en kanna kaffe.. Fuskar lite med min kalori räkning idag:P tog en mini mini chocklad kaka till min första kopp kaffe för dagen.. Mums för kaffe! Jag mår lite bättre idag men som sagt är ngt virus jag åkt på.. Men men går över:P Pluggar som en galning gör jag också suttit nu i två timmar skapå det igen har planer på att sitta fram till sex sju tiden ca sen till angela och dricka te.. Ska till jobb imorgon blir en morgon tur jag jobbar sen hem och äta plugga lite till för att sedan hämta johanna på Stationen för att at sedan köra upp till kallekrona för att göra omtentan i humanbiologi på torsdag morgon..=/ Lite segt men men får iaf sällskap i bilen som tur av meandmybitchlove *ler*.. Nää ska plugga vidare nu och dricka mitt kaffe:) //xoxo Hetströmmen

Myspys med mami & papi

Yes har suttit och tagit lite kvälls fika med mamma och pappa nu hämtade mamma på jobb innan.. Mysigt pratat skit en massa om det mesta. Har pluggat stora dagar av dagen idag.. Hunnit med banken och willys med var tvungen att köpa min sallad och mina cocktail tomtater.. Nu sitter jag i soffan och räknar ner ska se CSI :P Har bokar biljetterna till stockholm nu:) Ser fram emot detta som fan nu ska bli sjukt trevligt att få komma upp till min "hemstad" hehe trivs som fisken i vattnet i Stockholm där får man vara en i mängden och anonym.. Jag är ingen småstads människa har jag märkt.. Åhh vad jag saknat min pappa! Min pappa är då min bästa vän. Vi satt och fika ute i solen idag drack kaffe som förr när bodde hemma eller var hemma i från lumpen.Har jag saknat!!!!! Vad skulle jag göra utan dig pappa? Vem skulle skrika på mig när jag vägrar lyssna och lossas vara döv och blind? Vem skulle puscha mig till att orka när kroppen & hjärnan strejkar. Du är bara bäst så är det! Önska alla hade en pappa som jag! Han är party ung i sinnet och alltid glad om man inte irriterar han:P Nää CSI nu skriver mer sen;) // xoxo Hetströmmen

Måndag!

Sitter hemma och pluggar skulle jobbat idag men mår inte allt för bra.. Får se hur jag mår imorgon, ngt som spökar i kroppen men vad vet jag inte..=/ Virus som vanligt kanske..? Pratade med min kära kusin igår längesedan, ringde och väckte henne hon var så förvirrad:P Sen prata jag med min farbror också ska möta upp dom på fredags så jag kan vara med när hon springer ner för trapporna och tar studenten:D vilken känsla det var ååh vill tillbaka.. Känns som man börjar bli gammal och tråkig nu fast jag vet ju att jag är ball och crazy men ålder är bara en siffra som pappa säger:) Nää ska åter ner med huvudet i mina böcker och anteckningar så jag klarar tentan på torsdag vill ju som sagt kunna slappna av i sommar och inte ha med mig boken var jag än beger mig.. Håll tummarna nu för mig! //xoxo Hetströmmen

Sååå seg idag..

Blev ju hårt i fredgas rätt hårt igår och nu sitter jag är jätte seg och jätte*not* pepp på att plugga men men... Har en sjusovande simon inne på min bäddsoffa som jag är den äran att sova på i sommar. Fy fan va sliten jag var när jag kom hem både jag och simon decka när vi la huvudet på kudden.. jag studsa upp kl 11 men simon vägrar gå upp hehe men jag kommer var likadan i sommar vi är ju natt djur egentligen sover fram till typ 3-4 sen är vi pigga och glada.. Sjukt nice vi jobbar nästan på pricken likadant i sommar jag och min kära vän trassel:) Ska iaf äta frulle nu sen plugga..:P Tack för igår allihopa trevligt trevligt:) //xoxo Hetströmmen

21 år!

Jahopp då börjar man komma upp i åren nu då:P Var ute igår med sebastian sedan anslöt malin och emelie träffa massa gammla vänner ute igår.. Sjukt lyckad kväll/natt.. Ralfy kom ju och hämta mig när kvällen började gå mot slut:) Säger bara Div 7 grabben haaha.. Kom hem nu i förmiddags pigg och glad och pappa bara skaka på huvudet och menade på du är galen men då är ju allt som det ska:) Tack alla som har smsat ring och skrivit till mig blir så glad ibland tänker man att man inte har några vänner men visst har man det.. Har man bara märkt idag ni är underbara älskar er! Nu kommer min bror och lilleman och givetvis mariaoch ska fika lite med mig och morsan och papi sen vid sju kommer folket..:) Blir grillade karré eller hur det stavas med potatisgratäng och sallad:) Mums såå gott.. Nu blir det jordgubbar med glass grädde eller mjölk för den som vill:) Mkt bättre än tårta.. Nu är jag förresten nere i min målvikt 60 kg ;) 58 kilo blir för lite kläderna sitter redan löst men jag är fast och fin och framför allt nöjd. Fan detta blir en bra dag precis som föra året men kan tyvärr inte bli bättre samtalet från jimmie i tchad var den bästa presenten jag någonsin fått..:) // xoxo Hetströmmen som är fucking 21 år idag!!!!!

Ska iväg på stan nu:D

Ska iväg ner på stan nu mitt kära Helsingborg..:) Blir til nagelteknologen först sen hämtar mami upp mig så ska vi åka och kika på skor och givetvis ska vi till tha system med pappa tyckte jag skulle testa absolut mango får se hade kört in mig på öl & cider men vi får se.. Sen ska jag hem äta och plugga lite till sen ska jag möta sebbe nere på hampan och få hör om hans äventyr i Australien.. Som vi tjatat om hampna hela våren han och jag.. Waaah! Glädjerus i kroppen har jag är så jävla nöjd med allt just nu även fast tentan gick åt helvete är dte inte mkt som kan göra mig på dåligt humör.. Det som inte dödar mig gör mig bara starkare finns det ju ett ord språk och det verkar stämma.. Nää tjingeling // xoxox Hetströmmen ( eller ska vi säga fjompan Angela) :P

God morgon Helsingborg och världen!

Skönt att vara hemma men inte skönt att sova på en bäddsoffa och ska göra det hela sommaren vill ju ha min säng :/ men men ska inte klaga har iaf tak över huvudet.. Får väl sova borta lite då och då för att ryggen ska överleva. Har precis duschat det är skillnad på vatten och vatten så betydligt mkt mjukare vatten här än i Karlskrona. Plus min hud blir jätte torr i Karlskrona men inte här skumt :S Var och skrev ut lite papper hos min käre bror igår.. Och innan jag skulle gå kom Maria och Isak hem:) Han växer så mkt och fort. Tjejerna får akta sig om ca 15-16 år om han är en charmknutte nu talar allt för sig själv:) Är iaf stolt över att vara Faster till lilleman:) Nää nu är det plugg plugg.. /xoxo Hetströmmen

Hemhemma åter igen!

Kugga min elektroniska tenta med 4% skulle inte ändrat mina frågor som jag gjorde i slutet :/ men men omtenta 18 juni och omtenta humanbiologi 11 juni.. Ska upp tidigt imorgon plugga plugga plugga sen till nagelteknologen fixa mina naglar sen med mamma kika skor sen ska jag äntligen få träffa sebbe som varit i australien sen 7 januari:D Waaah! Blir hampan först sen vet vi inte:P Ska sova nu natti natti // xoxo Hetströmmen

Inte alls trött

druckit för mkt kaffe :/ richards fel som kom hit och fika med mig.. haha sitter här och lyssnar musik och kollar på mian kläder och försöker samla orka att få ner dom i min resväska men verkar inte funka..:P tenta imorgon:/ måste sova fan men men får se hur det går skum tenta.. nää ska ta tag i detta nu:P // xoxo hetströmmen

Tenta & Hem imorgon Hell Yeah!

Yes Hemhem imorgon kommer inte hinna blogga lika mkt när jag är hemma tror jag fullfart non stop typ men kanske blir när jag börjar jobba nätter då kan jag klämma in lite tid för att blogga om det är lugnt.. Idag har jag pluggat senjag vakna vid tio.. Även ätit lunch blev en konstig röra fisk pinnar med fullkorna makaroner och remuladsås:P och mina coctail tomater har ju dille på dom:P Ska plugga någon timme till nu sedan blir det packning sen ska jag ner på citygross och fixa frimärke till gabbes brev + handla lite frulle til imorgon blir drick yoggi så slipper man disk, sen städa laga middag sen kikar rikard förbi på lite kaffe ska planer stockholms turen jag ska göra i sommar.. Usch så mkt att göra jag känner lite stress..:/ Men men waaah ska hem imorgon fattar det inte.. Tiden har gått sååå fort. Mycket som hänt den senaste veckan men bara till det bättre känns det som.. Det funka pappa bröt ihop men reste mig lika snabbt. Nää nu ropar forsknings processboken:D //xoxo Hetströmmen

2 juni :)

Ja ett steg närmare hem men denna tentan vi har går inte att plugga till känns det som.. Är så opepp på plugg sugen på jobb och alla utflykter som ska ske i sommar.. Måste berätta tabben jag gjort haha... Jag skrev ju brev till min killpolare i Afghanistan trodde jag haha jag skickade ner några sjukvårds anteckningar om hur man bäddar en säng.. Faan vad klantig man kan vara då? Stackars gabbe som väntat och väntat på brev från mig.. Så nu imorgon bitti kommer jag skicka 2 st till han som plåster på såret.. Han kommer snart hem med:D Blir bästa sommaren hoppas jag på Arenbo Angela Filippa Brännan och grabbarna kommer göra min sommar:) 2 dagar sen hem:) //xoxo hetströmmen

Nää måste skriva detta med innan jag nannar..:P

Johanna håller på att få spel på mig nu sjunger den "Vilken härlig dag hahaha" jag skrattar så mkt att jag har glädje tårar och johanna håller på att bli galen på mig.. Ska väcka henne med det imorgon med eller "god morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kör" tror faktiskt hon får en bra start på dagen då.. Idag är det förläsning som gäller innan dess städning och lämna tillbaka lite kläder jag ångra mig med.. Får 600 kr tillbaka då är aldrig fel..:P Nä natti natti // xoxo hetströmmen

Vilken härlig dag hahahaha!

Så väckte jag johanna idag sjöng för henne:p Har solat idag på långö och jag är rätt brun:) kommer bli perfekt på lördag med min nya klänning.. ååh längtar så efter att få ha alla min älskade vänner på samma ställe på samma gång, äta gott dricka gott och ha skit kul tsm.. Och lilleman kommer tidigt på lördags förmiddag och grattar sin faster.. Brorsan fråga vad jag önska mig så sa jag bara lilleman kommer så är min dag räddad.. Fick prata med lilleman igår han sa "ohoho" längtar efter han dagligen han ger mig sån energi den lille charm knutten.. Har även planerat en av sommarens utflykter idag blir stockholm 3-6 juli ska upp i stockholms skärgård och åka båt, äta & dricka gott:D Ser fram emot detta rickard hoppas vi inte får ändrade planer nu med tanke på jobb m.m Fan älskar sommaren jävlar vad lite sol och underbara vänner kan göra.. Pamlea fyllde år idag 22 år grattis åter igen gumman vi grillade lite nere vid bryggan nu på kvällen blev massa tjejsnack faan tjejer guldvärda är ni allihopa:D Waaah hemåt på torsdag eftermiddag såå nice ska träffa en gammal fin vän då christoffer var länge sedan eller aa du hämtade ju mig senaste jag var ut i hbg men fick inte mkt sagt då inte.. Blir matlaging och massa skit snack då.. tummen upp för detta.. Fredag blir det utgång med Sebbe N han kom hem från Australien i fredags:D Vi kommer väl hamna på hampan sen bär det av dit vinden bär oss;) Bakis lär vi vara på lördag men då ska vi på det igen lika bra att ta en återställare på lördag morgon eller vad säger du vännen:P Nää sova nu ska upp imorgon börja packa och städa lgh innan sommar uppehållet.. Natti natti //xoxo hetströmmen

RSS 2.0