Fredags mys!

Idag har det varit full fart hela dagen, var uppe med tuppen och åt frukost och fixa lite innan jag skulle iväg till vetrinären med lilltjejen här hemma.
Jag var ju och kastrera mina små odjur förra torsdagen i lyckeby gick kanon förutom att lillan var ju så seg hela torsdag en och fredagen.
Annars har det ju inte varit några problem.
Natten mellan onsdag och torsdag så lyckades hon ta av sig sin kragge eller tratt eller vad man nu väljer att kalla de.
Hon hade slickat och bitit och dragit i metall stygnen så det var svullet. Senare på eftermiddagen så var det jätte svullet och hårt runt om såret så jag ringde faktiskt vetrinären och bad om att få komma dit. Jag våga inte chansa jag misstänkte en infektion. Jag hade rätt lillan fick antibiotika :/ Hos vetrinären fick hon en smärtstillande spruta som vetrinären liknade med voltaren som vi människor kan ta :) Sen fick hon en start dos av antibiotikan med.
Inget hon gilla allas kan jag säga.
På onsdag kommer jag ta stygnen själv på henne orkar inte ränna till vetrinären mer nu. Som tur har jag världens bästa handledare på praktiken. Jag fick låna en steril sax:) kanonis! :)

Trivs bra på min praktik är i Rödeby på hemsjukvården, min DSK har områdena Hasslö,Nättraby.
Är roligt men lär mig inte mycket tyvärr men har världens bästa handledare. Hon är en äldre version av mig!
Galen knäpp och full av energi:)

Jaha vad gör ni denna fredag?
Jag har ätit räkor och druckit gott vit vin:) Kollat idol och myst med min lilla familj.
Vi springer om varandra här hemma och jag Pierre nu när han jobbar som han göra. Han går till tåget när jag går upp han kommer hem sent om dagarna. Tråkigt men något positivt är ju att vi uppskattar varanda mer och tiden vi får:)

Nu ska jag kika vidare på skärgårdsdoktorn :)

Ha en trevlig helg:)

// Hedström

RSS 2.0