Termin 4 har kickat igång :)

Nu är det igång för fullt första föreläsningen idag och tenta om 4 veckor hmm allt kommer gå snabbt denna terminen har massor att göra.

Känns bra att vara tillbaka.. :)

Nå till vanliga livet då. Jag är dunder förkyld Pierre smittade mig men tror ni han är förkyld mer än typ en dag hmm nää. Men jag kommer gå med detta minst en vecka. Tack älskling ;)

Förutom det är det skit med var hos frisören igår tänkt gå till det ljus hållet så gjorde en avfärgnig meningen var att lägga en annan färg över så länge låt håret vila men hmm nää frisören blekte det en gång till och påsod att det inte skulle slita på håret. Hmm visst mitt hår var som svinto:( Så hade inpackningar i som bara dne igår sen la Pierre i svart färg på mig igen för jag var toke. Kul att slänga ut 1000 kr för att få sitt hår förstört. Säger bara då det. Dom som inte kan klippa färga hår varför öppnar dom en salong? Har dom inget samvete?

Håret blev kortare klippt med och inte bara det utan ojämt med hmm så har klippt till det själv. Nu blir det bara att låta håret växa ut sedan får jenny min vanliga frisör i hbg klippa rätt mitt hår. Kommer aldrig mer vara otrogen mot henne. Hon är bäst! Hon vet hur mitt hår är och hur man ska klippa dte för att det ska bli bra i och med att jag har så mycket självfall i håret.

Nu ska jag fortsätta äta frulle sen fixa lunch innan mannen kommer hem:)

Hbg festivalen!

Detta året var klockrent :) Så kul jag har haft med vännerna <3
I torsdags började jag och älsklingen gå en sväng med mamma och pappa på marknaden sedan mötte vi upp Lina och hela hennes sällskap satt i öl tälten vi stora scenen och väntade på att Rix fm drog igång:) Lotta kom ner och gjorde oss sällskap sedan blev det att vi flyttade oss närmare scenen såg inget i tältet. Riktigt bar artister som var med. Sen traskade vi vidare upp mot söder där vi såg brandsta city :) Sen var det för blåsigt och kallt så vi tog bussen hem.

Fredagen blev det en sväng på familia pierre köpte nya skor och klocka :) sen körde vi inom systemet och handlade lite gott för kvällens förfest, sen blev det stan och marknaden igen men vädret var för tok för dåligt så vi var inte lång variga där vi åkte hem och fixade till oss innan filippa ninnie och fredrik + Lotta givetvis kom för att förfesta:) Väl i stan blev det inte så mycket vi hann med vi hade för kul hemma men blev lite mat och marknad lyssnade på lite band som spela träffa massa folk :) Blev hemåt när festival området stängde.

Lördag blev det myspys halvadagen hemma, blev film och slappt fram tills vi hoppade i party humöret och kläderna  för att sedan bege oss ner till stan och show tältet för att möta upp Lina,Fredrik, Helena hennes pojkvän + emil och benjamin:) Vi rockade loss där med hyfsad god mat och väldigt god dricka.
Vi sjöng med och hade allmänt trevligt kanon mysigt! Sen åkte jag och Helena Booster haha som jag skrek och vad det killa i magen haha:) Sen skulle vi ju gått ut med Lotta och skakat rumpa men kostade för mycket och jag palla inte kvällen var så ljuvlig ändå så blev lite mer dricka på stan sen tog vi bussen hemåt.

Kort sagt denna helgen har varit kanon:) Tack alla nära och kära som varit med <3

Här kommer helgen i lite bilder!
















RSS 2.0