Kass jag vet...

Ja jag vet är kass på att skriva här men jag gör ju en massa annat än och sitter vid en datorn nu under sommaren...
Håller mig fullt sysselsatt med jobb umgås med vänner och familj:)

Det senaste som hänt är väl festande i helgen som var galet var med på något dans ställe i Kasefors eller var det stället som hette de? Hmm iaf riktigt kul fick buggat en massa massa med en del som kunde sina steg om vi säger så..
Fick tag i en tävlings buggare haha och det svängde vill jag lova med lite mindre alkohol tror jag det inte snurrat så mycket som det gjorde med alla snurrar och snäva vändningar:)

Har kommit på att bugg är ju riktigt kul funderar på att ta en dans kurs i det:)

Pierre är här nere hos mig i hbg nu:),  riktigt härligt att ha min man på plats:) Han stannar tills iaf minst måndag sen ses vi på söndagen igen den 8/8. För då börjar min ledighet:D Och vi ska åka hem till oss sen kanske ge oss iväg på en road trip någonstans:) Innan vår resa till Bulgarien :)

Igår hade jag och Pierre  10 månader tsm 27/7 tiden bara flyger iväg, vi firade lite smått med att bara gå ut och äta tillsammans blev god mat på Haket dock fick jag ingen alkohol till maten jobbar ju inatt, Pierre som har semester fick iaf dricka en go kall öl. Efter middagen blev det att jag körde hem min man till mina föräldrar sedan blev det att köra till jobb.

Jaha om 1 mån & 1 dag kommer bebisarna hem :D Åhh min sötnosar bara växer och växer och börjar få riktiga personligheter. Min lille gosse Sigge han är ju vild och busig men Tessi hon är en liten bitch men det är väl alla kvinnor?

Nu ska jag fortsätta jobba lite här:)

Bjuder på lite bilder här:)








Sov gott!!

// Hedström

Hemma i KNA :)

God morgon! I Lördags bestämde jag mig för att jag skulle åka hem till Karlskrona när jag ändå var ledig i 3 dagar från jobb:)
Åkte direkt efter jag gick av mitt pass i måndags morse. Tog tåget 07:32 och var framme 11:22. Fy fan va trött jag var!!! Men men vad gör man inte för kärleken?!
Väl hemma i lägenheten hann jag inte gör mkt förrän jag hör Pierre steg på innergården... Han låste upp dörren jag hann inte ta undan väskan eller nått, skrämde han rejällt han trodde vi hade haft inbrott för att lampan på toaletten var tänd och väsan stod mitt i hallen m.m men jag tittade fram efter några sekunder och han fatta inte riktigt att jag stod där haha :P Sen när han fattade att jag var hemma så blev han dunder glad:)
Pierre åt sin lunch hemma och jag duscha och la mig för att sova men tror ni jag kunde det? Nä blev bara 1½ tim innan älsklingen kom hem, Vi fixade oss sedan åkte vi för att handla mat och köpa en hår trimmer för nu skulle Pierres hår åka av.
Vi var trött på alla komentarer och tycken så vi rakade av allt hår 1 mm har han nu:) Sjukt nice!



Han ser sjukt mycket bättre ut i detta! :)

Igår tisdag blev det stranden några timmar för min del Pierre kom senare och höll mig sällskap :) Efter stranden och några dropp gick vi hem och duschade och gjorde vid oss körd eiväg och handlade munsårs plåster till mig har fått ett mega stort på underläppen mitt på underläppen :( Gör jätte ont svider,sticker och är bara ivägen...
Efter det blev det mat och mys på Stars and stripes! Blev en del goda drinkar med:D Jätte mysigt!! Tack älskling..
Kommer bilder när jga kommer till HBG för jag har inte med mig kabeln till telefonen här..


Nu har jag precis ätit lite frulle, nu ska jag packa upp min resväska hade med mig lite kläder jag inte använt hemma i hbg sen blir det att röja lite här i lägenheten. Älsklingen har ju helt tappat detta med att hålla saker på plats och i ordning utan mig här hemma...


// Hedström


6/7

Idag är egentligen min ledig dag men jag har tagit ett extra pass.. Blev lite mycket jobb nu på senaste men jag får iaf en bra lön nu i juli:) Ska bli skönt med en hel månads lön. Jag fick ju bara en halv nu i juni..

Har nästan precis kommit hem har varit i Karlskrona en dag:) Behövde komma hem till lägenheten och umgås med Pierre kände jag saknat han otroligt mycket. Igår så åkte jag till Karlskrona direkt efter jag gick av mitt arbetspass. Var framme 11:22 i Karlskrona. Var döds trött men la mig för att sova 3½ timme till sov ju en del på tåget med så jag klarade mig. Men jobbigt at somna på tåget var helt orolig att missa att hoppa av i Hässleholm. Men jag klara mig:) Vaknade till en bit innan:)

Igår när älsklingen kom så fixade vi till oss och gick ut i det underbara vädret hand i hand. Jag njöt av att äntligen få vara på "hemmaplan" som joffe säger hemma för mig kommer alltid vara hbg och det har han väl rätt i :) men iaf där jag bor för tillfället. Vi gick ut och åt igår fick en bra plats på Montmare på uteserveringen blev 3 rätters allt var kanon gott:) Tack åter igen älskling för en otroligt mysig kväll. Efter middagen gick vi och hyrde new moon har ju inte sett den. Tänkte gå och se den tredje filmen när lönen trillat in på kontot..

Har inte hänt så mycket sedan jag skrev sist, jobbat och varit på stranden bara. Förutom i torsdags då var jag och lotta ute och gjorde stan i våra höga klackar.. :) Haha sjukt nice utgång!

Nu ska jag sova middag jobb i natt med Sofie :)

Ha en bra :)

// Hedström


Nice ! :)

Igår blev det club akut med Lina ,charlotta och några från min gamla gymnasie klass :)
Mycket trevlig blev förfest hos Linas "morfar" kurre där hon bor tillfälligt då och då nu när hon kommer lite knasigt...

Hade en kanon utgång skit kul och folket var ju på topp när det gällde att festa har saknat hbg :)
Stämningen folket uteställena ALLT ALLT!!!

Blev Harrys  igår är ju club akut första torsdagen i varje månad:) Kanon kul iaf var ju inte så mycket folk från sjukhuset men en del annat kul folk iaf:)

Tackar alla som var med igår. :)

I helgen blir det jobb men ser det som så att jag sparar lite cash på det :) Gick en del igår shoppade lite igår innan på dagen med Charlotta :) Blev en sväng inom på docken på lite after work i sol stolarna :)

Nu ska jag lägga mig i solen igen och njuta sen nanna någon timme innan det är dax att ta mammas astrid på en sväng till jobbet.

Ha en trevlig helg och njut av vädret:)
// Hedström


RSS 2.0