Lördag och mys!

Idag har jag och Pierre varit och sett Avatar i 3D.
Kanon bra eller som jag sa "vacker film".
Jag gillade den skarpt otroligt bra film!

Nu sitter vi hos svärmor har ätit god laxsoppa men vi båda jag och svärmor(gittan) saknade det starka i det hela jag hittade ett recept i en tidining på praktiken som vi testa idag det var gott men lite mer krydda hade inte skadat.

Patricia,Pierres syster var också här med hennes nya kille fast dom åt inte lax så gittan gjorde kyckling gryta till dom med ris. Vi kikade Melodifestivalen tillsammans iaf trevligt:)

Nu är vi bara tre kvar dricker vin kikar på film och bara njuter va att ta det lugnt. Vi stannar kvar här i natt snöar så mycket här nu så vi ger oss och tar det imorgon.

Hoppas ni som ska ut i svängen ger järnet ikväll

annars sov gott sen

// Hedström


Otroligt glad men ändå besviken :/

Det är en känsla jag upplever idag..
Även fast jag flyttat 22 mil ifrån min hemstad så betyder inte det att jag inte vill eller kan vara delaktig i det som händer i vardagen där hemma. Får alltid reda på allt sist av alla trots att jag bör vara en utav dom som får vara delaktig i det först :/

HATAR att bo i denna sketna staden. Vill inte vara bort glömd!?

Men det är väl ett bevis på att dom man trodde brydde sig om en inte gör det.
Kontakten ska ju inte bara komma ifrån ett håll då blir det envägs kommunikation jag vill ha tvåvägs kommunikation men man kan ju inte tvinga fram något är väl bara något man får inse, för jag krusar ingen.

Ser fram emot att få ta examen och få flytta hem.

Är otroligt glad för dom få vänner jag har här uppe och för att jag har Pierre.

Många kanske tror jag är en toffel och bara vill umgås med Pierre men så är det inte jag träffar knappt honom.
Visst vi bor ihop men vi ses bara snabbt på morgonen och på kvällen när vi båda kommer hem efter träning jobb och praktik. Så när jag är ledig vill jag ju givetvis ha tid med han men har tid och rum för vänner med.

Är glad att jag har Pierre han motiverar mig till att uppnå det jag drömmer om och pushar mig i min träning.Han är inte bara min pojkvän utan en av mina finaste vänner jag har. Älskar han för allt han gör för mig ,för oss och för folk i min omgivning.

Jag ska ju springa Göteborgsvarvet i vår som är på 2.1 mil behövs en del träning för det.
Om jag bara tränar någon månad innan kommer jag gå ner för mkt i vikt och inte hunnit bygga upp min kropp så att den klarar ett sånt långt "träningspass" för det är så jag ser det.Tar det som ett prov för att se om jag har lyckats med min träning inte som en tävling blir nöjd för vilken tid jag får bara jag kommer i mål.. Tränar egentligen bara för att kunna klara mer och mer och för att jag behöver det för mitt inre och yttre. Utan mina tränings timmar får jag ingen ro i kroppen. Jag sover dåligt äter dåligt pluggar desto stämre så jag behöver min träning för att sköta mig.


Min praktik går bra för övrigt får se en massa och får lära mig en massa nytt, och mycket trevlig personal är det på Avd 35 på Karlskronas sjukhus:)

Ska kika på tv nu är en dokumentär på Tv4, Susan Boyle - drömmen som blev sann.

Imorgon är vi lediga här hemma Pierre får jobba hemifrån i natt så han blir ledig imorgon så vi får se vad vi gör utav morgon dagen träning är ju ett säkert kort.

Kanske träffa johanna en sväng..


Ha en bra kväll allihopa och sov gott när john blund kommer till er!

// Hedström 






Måndag & Ledig :)

Äntligen ledig lite efter all praktik. Min handledare är bomb säker på att jag har för mycket timmar för jag är ju alltid där tycker hon och jag ska ju bar ajobba 32 tim i veckan. Men vad gör det jag får erfarenhet inför mitt kommande yrke vilket jag tycker är guld värd. Idag blir det fika med Johanna och plugg ska förhöra henne hon har tenta på fredag! Håller tummarna för dig vännen <3 annars blir det träning ikväll för ovanlighetens skull haha.. Tycker jag gör inget annat än tränar har praktik och sover just nu. Men min kropp gillar rutinerna iaf. Gått ner lite till tycker jag märks på midjan. Skönt beach 2010 säkrad?

Såg ni Melodifestivalen i lördags?
Det gjorde vi jag och Pierre vi satt och applådera och skrek när Eric Saade gick vidare.
För er som inte vet så gick jag i samma klass som hans stora syster Lina så man höll ju tummarna som fan för att det skulle gå vägen vilket det gjorde:D


Nu blir det en sen frukost fastnade i telefon med en gammal vän som jag inte pratat med på ett tag vi båda vet varför men jag är glad över att det är på den rätta vägen nu och hoppas på att du slipper fler motvindar utan att detta flyter på lätt och utan hinder vill att det går sin väg för dig...



// Hedström


Fredag!

Pappa skickade ett sms om att jag hade skrivit fel om att Torsdag kom i från den grekiska Guden Tor.
Jag blandar ihop all historia jag har i huvudet så jag  tog reda på fakta.

Klicka på denna länken och lär er varför vi har våra veckodagar! :)
http://smp.se/livsstil/comet/asagudar-lever-kvar-i-veckodagarna(115817).gm


För övrigt har jag praktik hela helgen :/

Alla hjärtornas dag och allt.
Jag sa alltid alla hjärtornas dag när jag var liten haha knasig man var då hade egna ord till allt.

Fick ett fint alla hjärtans dag kort av mamma & pappa igår:) Vi tackar för det. Ni fick ert idag och får öppna det på söndag annars blir det inget roligt ju.

Igår var jag ledig och gjorde inte allt för mkt kikade tv vilade sen städa jag och Pierre här hemma han diska och jag plockade undan nu ser vi iaf golvet i hallen det gjorde vi inte innan var massa träningväskor reklam annat skit men så blir det när båda två jobbar sen tränar jag jobbar ju inte men prakiken är ju som ett jobb om man tänker på tiderna iaf. Men nu ser det ut som att vi bor här igen rent och i ordning.

Vi tränade även igår och vilken träningsvärk jag har idag blev crossen igår 45 min sen 45 min mag träning med:)
Nu äter jag nudlar och ja jag vet Pierre det är ingen mat men jag gillar det:)

Jag har åkt på mitt årliga munsår nu, det sticker och gör galet ont i underläppen får se hur stor det blir denna gången jag hoppas på jätte litet.


Nä dax att äta upp nudlarna och packa ihop sig.

Ha en trevlig helg!:)

// Hedström

 


Torsdag!



God förmiddag allihopa:)

Idag har jag haft sovmorgon över lycklig, var riktigt skönt att få sova ut eller sova och sova jag fick upp kl nio för att jag ville få ut något av min enda lediga dag denna veckan har praktik resten. Detta är min sista vecka som jag går med en undersköterska sen blir det bara med sjuksköterskan:) 6 veckor praktik kvar, tiden rullar på:)

Tänkte bege mig hem om ca 2 veckor med en liten kort visit hemma är guldvärd.
Lilleman bara växer och jag vill inte missa för mycket.. För den tiden kommer aldrig igen ju den lille parvlen är ju 15 mån nu.

På praktiken får man ju se små söta bebisar varje dag. Och man blir ju smått sugen själv men sen tänker man på allt ansvar på allt man inte kan göra för att man verkligen har ett stort ansvar så flyr jag bort från mina tankar ett tag till iaf. Måste ju först ha utbildning sen gärna ett jobb. Det får vänta!

Igår fick jag min klänning jag vann på Tradera:) 144 kr gav jag och den var helt ok på.
Sen kom mina ringar idag ska hämta ut dom när jag ska ta bussen till sjukhuset i detta snö oväder.
Vi ska ha basgrupp sen en föreläsning om smärta så det ska bli intressant.

Ikväll blir det träning igen 30-45 min på crossen.

Mycket träning denna veckan Zumba + cross traingen + 30 min Magövningar i Tisdag.
Dirtydancing och Cross traning i Onsadgs
Idag torsdag blir det bara cross och imorgon blir det någon slags träning innan praktiken inte bestämt vad än hmm får tänka lite och kika på schemat på Lokomotion:)

Nu ska jag diska och göra vid här lite hemma hos!
Vi hinner ju knappt diska om dagarna för vi jobbar sen träning.

Hoppas ni får en trevlig dag!

// Hedström











Måndag 1/2

God kväll folket:)

Idag har jag varit på praktiken men innan dess gav jag mig fan på att jag skulle hinna till gymmet på ett spinning pass. Måste komma igång igen efter förkylningen och allt annat som tagit all tid i från mig.

Jag praktiserar ju på Avdelning 35 eller även kallat KK 35(kvinnokliniken). Kanon avdelning hittills iaf, alla är så trevliga och det är mycket nytt vilket jag gillar jag har ju bara varit på medicin avdelningar innan nu är jag på en kirurgisk:)

Vi har ju BB som en paralell avdelning till oss så det händer att man får en över beläggning från BB så vi har massa bebisar med sina mammor hos oss också vilket är mysigt.
Lisa en i min klass hade en sida utav avdelningen idag som hade många BB patienter så hon fick hålla en lite bebis ett tag för att avbelasta en mamma för ett tag. Den lille var sååååå söt! Och så liten var denna dockan.

Jag är övertygad om att jag kommer trivas!

I helgen hade vi besök här ju massa grabbar och även Filippa.
Filippa kom i torsdag och åkte hem i lördags hon mådde inte riktigt bra feber och ont i halsen så hon kände att hon hoppade utgången i lördags med grabbarna så hon körde hem runt 4 tiden. Hoppas du är frisk snart gumman.

Trots att Filippa fick åka hem blev det ändå en lyckad utgång men hade blivit 110% lyckad om du varit med gumman.

Pierre,grabbarna & jag gjorde iaf stan.
Kanon kul kväll var ett tag sedan man hade en sådan utgång vilket var kanon.

Igår söndag låg jag och Pierre bara på soffan kikade film sov till och från allmänt slöande vilket var kanon mysigt och behövligt var såå trött blev ju en sen natt och upp tidigt för Joel inte kunde sova så väckte han alla andra.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Pierre ska jobba lite i natt får se hur länge han jobbar men han jobbar ju iaf hemifrån vilket är skönt.

God natt allihopa

// Hedström


RSS 2.0